Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PatimTeam (314902) - Almeria 2023 (124644) » 501420447: T45/J8/III

Liga 501420447 Información oficial sobre el partido 501420447 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / III.14 (3421)

PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido 0 - 0 Imbencibles F.C Alineación oficial del equipo 'Imbencibles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido 2 - 0 Imbencibles F.C Alineación oficial del equipo 'Imbencibles F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PatimTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): PatimTeam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcos Rodríguez Aznar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Xacomé Conde arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 60 per blocar una centrada d'en Javier Alberto Barriuso de Miguel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PatimTeam.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Monroy de PatimTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Luis Monroy va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Imbencibles F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): I.F.C van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Raine Kerava des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): I.F.C van sortir al contraatac al minut 34, però Alfredo Pajares va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 50 minuts, el I.F.C va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de I.F.C va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Muñoz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raine Kerava de I.F.C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Semblava que Floras Nerkevičius s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.