Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XURRUKA F.C (1433041) - Huercal de Almeria (1339884) » 486993998: T44/J6/VIII

Liga 486993998 Información oficial sobre el partido 486993998 en Hattrick

13.09.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VIII.1413 (178956)

XURRUKA F.C Alineación oficial del equipo 'XURRUKA F.C' en el partido 2 - 1 Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido
0 - 1 Fernando Valcarcel (14')
Ernesto Enrique Judimer (66') 1 - 1
Fokke Elshof (89') 2 - 1
XURRUKA F.C Alineación oficial del equipo 'XURRUKA F.C' en el partido 2 - 1 Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XURRUKA F.C Alineación oficial del equipo 'XURRUKA F.C' en el partido 3 - 0 Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XURRUKA F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): XURRUKA equilibrava la balança al minut 66. En Ernesto Enrique Judimer, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fokke Elshof ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, XURRUKA es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): XURRUKA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfonso Robles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Vizconde.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): XURRUKA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lucas Strunz en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Vizconde, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 73 (Ocasión de penalti): En Lucas Strunz va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 73, però el porter visitant Ignacio Vizconde el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Nil Jordi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Huercal de Almeria

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Huercal va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fernando Valcarcel, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Huercal van sortir al contraatac al minut 11, però August Foetsch va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El Huercal va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Ramón Fernández-Espartero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Huercal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Isidre Calveras va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Juuso Tuohimaa de Huercal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Marcel·lí Gandia de Huercal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel·lí Gandia va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Huercal va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isidre Calveras de Huercal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.