Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mapalo (1334929) - Follente FC (1586359) » 486957309: T44/J3/VIII

Liga 486957309 Información oficial sobre el partido 486957309 en Hattrick

23.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VIII.758 (54559)

I Will Be Back Alineación oficial del equipo 'I Will Be Back' en el partido 2 - 3 SALOU SQUIDS FC Alineación oficial del equipo 'SALOU SQUIDS FC' en el partido
0 - 1 Fulvio Beckner (8')
Xavi Redó (31') 1 - 1
林 (Lin) 旭维 (Xuwei) (38') 2 - 1
2 - 2 Francisco Cortez (39')
2 - 3 Aimar Untziti (81')
I Will Be Back Alineación oficial del equipo 'I Will Be Back' en el partido 2 - 3 SALOU SQUIDS FC Alineación oficial del equipo 'SALOU SQUIDS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
I Will Be Back Alineación oficial del equipo 'I Will Be Back' en el partido 3 - 1 SALOU SQUIDS FC Alineación oficial del equipo 'SALOU SQUIDS FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I Will Be Back

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Will va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Felipe Granalosa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Xavi Redó que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, 林 (Lin) 旭维 (Xuwei) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Saroi Aranbaltza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Will se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): 林 (Lin) 旭维 (Xuwei) de Will va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 85, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Felipe Granalosa de Will va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SALOU SQUIDS FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): El SS FC era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fulvio Beckner va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Enrique Gurrea després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Will 林 (Lin) 旭维 (Xuwei), que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Cortez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 39.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aimar Untziti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a SS FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Enrique Gurrea va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): SS FC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fulvio Beckner va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, József Részegh va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gilberto Ramírez es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilberto Ramírez de SS FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.