Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

serrallonga (994417) - la dehesilla F.C (308652) » 486904703: T44/J12/VII

Liga 486904703 Información oficial sobre el partido 486904703 en Hattrick

25.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / VII.842 (38878)

serrallonga Alineación oficial del equipo 'serrallonga' en el partido 0 - 0 K'Plan Comunicación Team Alineación oficial del equipo 'K'Plan Comunicación Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
serrallonga Alineación oficial del equipo 'serrallonga' en el partido 2 - 0 K'Plan Comunicación Team Alineación oficial del equipo 'K'Plan Comunicación Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serrallonga

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ted Florin que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de serrallonga a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Harald Eckler va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a serrallonga per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cristiano Lucangeli, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, serrallonga va veure com el seu jugador Felipe Ordóñez havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. 麦 (Mai) 力智 (Lizhi) entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Clément Le Brun de serrallonga va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Vasil Malezanov va prendre el seu rol al minut 44.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Era el minut 59 quan després d'una dura entrada, el jugador Cristiano Lucangeli de serrallonga s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

K'Plan Comunicación Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Maciej Michalik va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Josep Maria Cinca de Comunicación va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudio Alessandro de Comunicación va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Pascal Dol, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ronny Larsson, que no va rendir al seu nivell habitual.