Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Circuit de Catalunya (1594446) - CE Castelló B (48528) » 486891703: T44/J10/VII

Liga 486891703 Información oficial sobre el partido 486891703 en Hattrick

11.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VII.610 (38646)

Circuit de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Circuit de Catalunya' en el partido 9 - 0 Porrazo Al Teclado Alineación oficial del equipo 'Porrazo Al Teclado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Circuit de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Circuit de Catalunya' en el partido 9 - 0 Porrazo Al Teclado Alineación oficial del equipo 'Porrazo Al Teclado' en el partido
Tiene un resultado normal 8.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Circuit de Catalunya

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Eugénio Nunes va donar a Catalunya un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catalunya va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Torsten Rouckert progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Noel Urones va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Catalunya pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Paulín va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Monzón Benito es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lleonard Panyella, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Catalunya.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del Catalunya va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Lleonard Panyella, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lleonard Panyella, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a Catalunya.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Adulfo Barrio va incrementar l'avantatge de Catalunya amb el 9 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Torsten Rouckert de Catalunya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Aaron Tissot no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el Catalunya amb un home menys.
  • Minuto 89 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Marciano Loureda .

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pablo Paulín, en lloc de córrer, relliscava.

Porrazo Al Teclado

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marciano Loureda haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Porrazo al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asen Kirilov de Porrazo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Saül Tenas.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Emilio Guiana de Porrazo va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nick Krones va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Emilio Guiana ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.