Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L`Entregu C.F. (124320) - Los navarros (1463021) » 486875905: T44/J9/VII

Liga 486875905 Información oficial sobre el partido 486875905 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.328 (38364)

L`Entregu C.F. Alineación oficial del equipo 'L`Entregu C.F.' en el partido 0 - 3 Los navarros Alineación oficial del equipo 'Los navarros' en el partido
0 - 1 Yeison Venegas (6')
0 - 2 Przemysław Płoszyński (33')
0 - 3 Giosuè Caldara (34')
L`Entregu C.F. Alineación oficial del equipo 'L`Entregu C.F.' en el partido 0 - 3 Los navarros Alineación oficial del equipo 'Los navarros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L`Entregu C.F. Alineación oficial del equipo 'L`Entregu C.F.' en el partido 0 - 1 Los navarros Alineación oficial del equipo 'Los navarros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L`Entregu C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Entregu van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Tam Coe va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 58 (Ocasión de contra de falta): El Entregu va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Natale Cassero la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ernesto Urruchi va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Natale Cassero, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Entregu va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tam Coe, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Entregu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tam Coe, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Jesús Prada de Entregu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los navarros

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Yeison Venegas va posar els visitants navarros per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Sascha Harlander el va rematar Przemysław Płoszyński amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Giosuè Caldara, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Antun Kelava va marxar per velocitat al minut 2 i va fer una passada de la mort a Alberto Colltor, però aquest va fallar.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Igor Natalyin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 16 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. navarros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el navarros va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Giosuè Caldara s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Yeison Venegas va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.