Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuente del Arco (1414709) - Deportivo Gran Canaria (1417769) » 486866500: T44/J10/VII

Liga 486866500 Información oficial sobre el partido 486866500 en Hattrick

11.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VII.160 (38196)

Depormichi Alineación oficial del equipo 'Depormichi' en el partido 6 - 3 FC Flinstone Alineación oficial del equipo 'FC Flinstone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Depormichi Alineación oficial del equipo 'Depormichi' en el partido 8 - 1 FC Flinstone Alineación oficial del equipo 'FC Flinstone' en el partido
Tiene mala suerte 8.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Depormichi

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Depormichi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jaromír Neoral que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 8 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Depormichi va ser Petras Cukanovas.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Depormichi va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 28 Franck Pagter va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Depormichi, atacant per l'esquerra al minut 81, va aprofitar el magnífic llançament de Jaromír Neoral per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Christian Villafrancia, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Depormichi.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Depormichi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Petras Cukanovas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Young-Kon Ahn! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Johan Paulsson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

FC Flinstone

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Alberto Gand de Flinstone va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Saleh Al-Rasheed marqués l'empat. Al minut 25 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Saleh Al-Rasheed que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Flinstone a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ab Cleveringa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Tilman Fahle va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Jiří Veit va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.