Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brody C.F. (1434364) - F.c. crexeill (309456) » 486861383: T44/J5/VII

Liga 486861383 Información oficial sobre el partido 486861383 en Hattrick

06.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VII.69 (38105)

F.Màgic Montblanc Alineación oficial del equipo 'F.Màgic Montblanc' en el partido 0 - 1 Vedruna F.C. Alineación oficial del equipo 'Vedruna F.C.' en el partido
0 - 1 Rafael Laurnagaray (13')
F.Màgic Montblanc Alineación oficial del equipo 'F.Màgic Montblanc' en el partido 0 - 1 Vedruna F.C. Alineación oficial del equipo 'Vedruna F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.Màgic Montblanc Alineación oficial del equipo 'F.Màgic Montblanc' en el partido 1 - 1 Vedruna F.C. Alineación oficial del equipo 'Vedruna F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,9 % 60,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.Màgic Montblanc

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Montblanc van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 23 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Veaceslav Micleuşanu no va ser gens encertat.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Tomas Magnusson de Montblanc va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fredrik Westerborg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jonathan Boucaut, jugador de Montblanc, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 68. Alessandro Fiume, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Vedruna F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, Vedruna es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rafael Laurnagaray es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Vedruna al minut 8, però el xut de Ronald Tannenberg va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Emmanuel Lemoine. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Garoe Torres-Ayala de Vedruna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Rafael Laurnagaray de Vedruna va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafael Iturrao va prendre el seu rol al minut 52.