Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olla CF (1600070) - Los Paticortos (1415254) » 486850860: T44/J6/VI

Liga 486850860 Información oficial sobre el partido 486850860 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VI.905 (15223)

Monteporreiro United Alineación oficial del equipo 'Monteporreiro United' en el partido 0 - 2 ubeda muerta Alineación oficial del equipo 'ubeda muerta' en el partido
0 - 1 Harmen-Jan Grimberg (40')
0 - 2 雅洋 (Masahiro) 斎藤 (Saito) (43')
Monteporreiro United Alineación oficial del equipo 'Monteporreiro United' en el partido 0 - 2 ubeda muerta Alineación oficial del equipo 'ubeda muerta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monteporreiro United Alineación oficial del equipo 'Monteporreiro United' en el partido 3 - 0 ubeda muerta Alineación oficial del equipo 'ubeda muerta' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monteporreiro United

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tonio Gareus, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Monteporreiro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nathan Küstahler-Salewski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Monteporreiro va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carl Joachim Hertz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Łukasz Snarski va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Tonio Gareus no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Carl Joachim Hertz no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sonny Matray de Monteporreiro es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Vizziello.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Roberto Vizziello va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Mirza Delić de Monteporreiro va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Pi y Margall va entrar en el seu lloc.

ubeda muerta

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de muerta eren letals, i Harmen-Jan Grimberg va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): 雅洋 (Masahiro) 斎藤 (Saito) de muerta va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): 雅洋 (Masahiro) 斎藤 (Saito) de muerta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Dov Simkin de muerta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.