Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gatos Sucios (1437059) - Paella Team (489779) » 486845879: T44/J6/VI

Liga 486845879 Información oficial sobre el partido 486845879 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VI.816 (15134)

Gatos Sucios Alineación oficial del equipo 'Gatos Sucios' en el partido 2 - 1 New-dvorak Alineación oficial del equipo 'New-dvorak' en el partido
Rodrigo Mauri (35') 1 - 0
1 - 1 Jurgen Tuerlinckx (43')
José Gallego (50') 2 - 1
Gatos Sucios Alineación oficial del equipo 'Gatos Sucios' en el partido 2 - 1 New-dvorak Alineación oficial del equipo 'New-dvorak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gatos Sucios Alineación oficial del equipo 'Gatos Sucios' en el partido 2 - 0 New-dvorak Alineación oficial del equipo 'New-dvorak' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gatos Sucios

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Carles Setvalls va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sucios, Rodrigo Mauri, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): José Gallego va donar a Sucios un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Carles Setvalls gairebé va marcar per a Sucios des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Georg Allofs va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Irsyad Hudaya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kamilo Doistua per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Irsyad Hudaya va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bud Pena de Sucios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bud Pena se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

New-dvorak

Goles Goles

  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de New-dvorak el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jurgen Tuerlinckx va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Carneiro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de New-dvorak, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Frédéric Gricourt va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de New-dvorak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Helge Steininger va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Arthur Russ després que el jugador de New-dvorak li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Nativ Ferester de New-dvorak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.