Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DrinkTeam F.C. (777337) - batatalandia C. F. (1333340) » 486830201: T44/J7/VI

Liga 486830201 Información oficial sobre el partido 486830201 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / VI.536 (14854)

F C Tigaiga Alineación oficial del equipo 'F C Tigaiga' en el partido 1 - 2 batatalandia C. F. Alineación oficial del equipo 'batatalandia C. F.' en el partido
Quirino Congestrì (18') 1 - 0
1 - 1 Pablo Balodis Matesanz (72')
1 - 2 Paco Cerrato (75')
F C Tigaiga Alineación oficial del equipo 'F C Tigaiga' en el partido 1 - 2 batatalandia C. F. Alineación oficial del equipo 'batatalandia C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F C Tigaiga Alineación oficial del equipo 'F C Tigaiga' en el partido 2 - 2 batatalandia C. F. Alineación oficial del equipo 'batatalandia C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F C Tigaiga

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Kamen Popov la va convertir en gol amb un remat de cap en Quirino Congestrì tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 18 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Alekos Roditis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de Josep Planella va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Josep Planella al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Quirino Congestrì va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sebastian-Daniel Seni de fctig va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): fctig va fer una substitució al minut 8. Can Karaca va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Willy Külz.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mayer De la Rosa, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

batatalandia C. F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 en Pablo Balodis Matesanz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paco Cerrato, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): batatalandia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Paulino Roselló va quedar-se sol davant el porter Arsi Pulakka, però aquest va poder aturar el xut.
  • 260 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Raúl Dora va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.