Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armenillas Sporting Club (119968) - FC Redoble (1593325) » 486817202: T44/J1/VI

Liga 486817202 Información oficial sobre el partido 486817202 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VI.304 (14622)

Sporting Cofiñes FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñes FC' en el partido 2 - 1 Canelo Jurgol Club Alineación oficial del equipo 'Canelo Jurgol Club' en el partido
0 - 1 Lolo Azañón (28')
Jan 'Solo' Jabłecki (31') 1 - 1
João Pedro 'Garrincha' Charrinho (34') 2 - 1
Sporting Cofiñes FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñes FC' en el partido 2 - 1 Canelo Jurgol Club Alineación oficial del equipo 'Canelo Jurgol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Cofiñes FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñes FC' en el partido 4 - 0 Canelo Jurgol Club Alineación oficial del equipo 'Canelo Jurgol Club' en el partido
Tiene mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Cofiñes FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cofiñes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 31, deixant Jan 'Solo' Jabłecki en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Cofiñes, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de João Pedro 'Garrincha' Charrinho per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Thomas Glasen va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Cofiñes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan 'Solo' Jabłecki en un 1 contra 1 amb el porter Michael Ehrecke, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en András Rácz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Thomas Glasen de Cofiñes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En András Rácz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en João Pedro 'Garrincha' Charrinho probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Canelo Jurgol Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Canelo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Lolo Azañón.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enzo Remia de Canelo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alejandro Torres-Ayala que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.