Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bastaixos (796738) - Maikano F.C. (311040) » 486813114: T44/J5/VI

Liga 486813114 Información oficial sobre el partido 486813114 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.231 (14549)

FC Rocatranca Alineación oficial del equipo 'FC Rocatranca' en el partido 3 - 1 maeztu Alineación oficial del equipo 'maeztu' en el partido
Dino Ciancaleoni (3') 1 - 0
César Echazarreta (36') 2 - 0
Alexandre Douchin (66') 3 - 0
3 - 1 Osvaldo Tajes (71')
FC Rocatranca Alineación oficial del equipo 'FC Rocatranca' en el partido 3 - 1 maeztu Alineación oficial del equipo 'maeztu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Rocatranca Alineación oficial del equipo 'FC Rocatranca' en el partido 3 - 0 maeztu Alineación oficial del equipo 'maeztu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rocatranca

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rocatranca va ser Dino Ciancaleoni.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que César Echazarreta va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Rocatranca va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alexandre Douchin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Rocatranca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dino Ciancaleoni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Giuseppe Iannotta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Jürgen Ludwig Riediger va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 希 (Nozomu) 鹿野 (Kano) es va comportar com un juvenil al minut 35 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dino Ciancaleoni de Rocatranca va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Alexandre Douchin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Arkadiusz Goliński es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Iannotta.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Janusz Długi de Rocatranca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janusz Długi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Rocatranca va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de Rocatranca Paweł Szubryt va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Janusz Długi va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Era el minut 41 quan després d'una dura entrada, el jugador César Echazarreta de Rocatranca s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

maeztu

Goles Goles

  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Osvaldo Tajes va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de maeztu i marcant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): maeztu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Ivar Lund des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alexander Edlinger, el jugador de maeztu va ser expulsat al minut 33.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Francesc Marí va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de maeztu es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En José Echavarría ocupà el lloc d'en Günther Tanneneck al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de maeztu quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.