Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aletiko Paleto (1334359) - Españolessss (1419206) » 486805354: T44/J11/VI

Liga 486805354 Información oficial sobre el partido 486805354 en Hattrick

18.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / VI.92 (14410)

FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido 1 - 1 C.D.ESPINOSA DE HENARES Alineación oficial del equipo 'C.D.ESPINOSA DE HENARES' en el partido
Julián Ferrandell (19') 1 - 0
1 - 1 Carlo Puzzarini (69')
FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido 1 - 1 C.D.ESPINOSA DE HENARES Alineación oficial del equipo 'C.D.ESPINOSA DE HENARES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido 5 - 1 C.D.ESPINOSA DE HENARES Alineación oficial del equipo 'C.D.ESPINOSA DE HENARES' en el partido
Es un cenizo 5.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Los Pajaros

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Pajaros prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Julián Ferrandell va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Francisco Gil va ser clau en la jugada d'atac de Pajaros al minut 20, quan ell mateix va fer una passada brutal a Bernhard Joachim Obexer, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bernhard Joachim Obexer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Jesús Bodoque es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gabino Berakotxe va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Bernhard Joachim Obexer del Pajaros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Julián Ferrandell de Pajaros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Bodoque va prendre el seu rol al minut 27.
  • 095 Minuto 61 (Lesión): Cristian Manuel Gacias no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Gabino Berakotxe.

C.D.ESPINOSA DE HENARES

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Carlo Puzzarini, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Božo Lauž va fer una jugada per la banda esquerra, però Gabriel Villapún va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Orfeas Aiolos va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikos Sofianopoulos.