Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Macedano (437553) - pioto fc (308845) » 486801460: T44/J2/VI

Liga 486801460 Información oficial sobre el partido 486801460 en Hattrick

16.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VI.23 (14341)

SacaUntos BalomPé Alineación oficial del equipo 'SacaUntos BalomPé' en el partido 0 - 2 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
0 - 1 Alfonso Mojica (21')
0 - 2 Abraham Bejega (78')
SacaUntos BalomPé Alineación oficial del equipo 'SacaUntos BalomPé' en el partido 0 - 2 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SacaUntos BalomPé Alineación oficial del equipo 'SacaUntos BalomPé' en el partido 2 - 1 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,1 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SacaUntos BalomPé

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Bolívar Ron va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Roberto Pampin no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82, Roberto Pampin de SacaUntos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Juan Antonio Pemartín que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

HC Blue&White

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Alfonso Mojica donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Blue&White va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Abraham Bejega va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gonzalo Mazo Monzón després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Salvador Farro va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): Abraham Bejega va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Alfonso Mojica de Blue&White va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En César Yturbe ocupà el lloc d'en Gonzalo Mazo Monzón al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Blue&White quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Gennaro Salvati maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.