Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makax (1589832) - FRAGUA CE ARAGON (1333336) » 486797102: T44/J6/V

Liga 486797102 Información oficial sobre el partido 486797102 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / V.201 (5714)

Gamesator Alineación oficial del equipo 'Gamesator' en el partido 2 - 0 Club West Coruña Alineación oficial del equipo 'Club West Coruña' en el partido
Michal Pytela (9') 1 - 0
Juan Pedro Escobar (80') 2 - 0
Gamesator Alineación oficial del equipo 'Gamesator' en el partido 2 - 0 Club West Coruña Alineación oficial del equipo 'Club West Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gamesator Alineación oficial del equipo 'Gamesator' en el partido 2 - 0 Club West Coruña Alineación oficial del equipo 'Club West Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamesator

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Gamesator va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Michal Pytela va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gamesator pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Pedro Escobar va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Primitivo Cabanas del Gamesator ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Primitivo Cabanas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Primitivo Cabanas gairebé va marcar per a Gamesator des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Normando Soler de Gamesator es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76 de partit, el jugador Normando Soler de Gamesator es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Alejandro Robledo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jesús Padilla.

Club West Coruña

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Stéphane Châtelain va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CW Coruña van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gerónimo Quiñones va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CW Coruña va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Candamo de Tablas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jofre Mayordomo.