Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Brotaz (991705) - Nastic (774453) » 486796108: T44/J9/V

Liga 486796108 Información oficial sobre el partido 486796108 en Hattrick

04.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / V.183 (5696)

Las Lomas C.F Alineación oficial del equipo 'Las Lomas C.F' en el partido 2 - 1 dragonlance C.F. Alineación oficial del equipo 'dragonlance C.F.' en el partido
0 - 1 Diagur Agirreelexpeitia (22')
Cemalettin Afşin (48') 1 - 1
Toma-Nicolae Barabaş (65') 2 - 1
Las Lomas C.F Alineación oficial del equipo 'Las Lomas C.F' en el partido 2 - 1 dragonlance C.F. Alineación oficial del equipo 'dragonlance C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Lomas C.F Alineación oficial del equipo 'Las Lomas C.F' en el partido 2 - 0 dragonlance C.F. Alineación oficial del equipo 'dragonlance C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Lomas C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Passat el minut 48 de joc, Cemalettin Afşin facilitava les coses al Lomas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 els aficionats van embogir quan en Toma-Nicolae Barabaş va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Lomas.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Lomas es va veure beneficiat per la polèmica al minut 11, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Camille de Vrijer va relliscar al moment de fer el xut i el porter Alexandre Coruxo no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Toma-Nicolae Barabaş va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Camille de Vrijer va estar a punt d'avançar els locals al minut 55 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cemalettin Afşin va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Camille de Vrijer, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Toma-Nicolae Barabaş gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alexandre Coruxo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

dragonlance C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): En Diagur Agirreelexpeitia va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de dragonlance va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Javier Soto Mediero, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Felix Trommer ocupà el lloc d'en Miguel Soto Ruiz al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de dragonlance quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.