Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Vilaboi (778024) - Rayo Langreo (1431172) » 486790499: T44/J7/V

Liga 486790499 Información oficial sobre el partido 486790499 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / V.83 (5596)

C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 2 - 1 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
Diego Velasco (34') 1 - 0
1 - 1 Lucio Abaña (36')
Hilario Soto (81') 2 - 1
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 2 - 1 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 3 - 0 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Vilaboi

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Vilaboi va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Diego Velasco va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Hilario Soto de Vilaboi, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Luis Carlos Abelleira arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Elcareta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hilario Soto de Vilaboi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Hilario Soto de Vilaboi va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Rayo Madrilense

Goles Goles

  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Madrilense va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Lucio Abaña, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Madrilense va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Rene Vilstrup va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Medina de Madrilense es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Madrilense es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Lluís Llastarri no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Lemus al camp.