Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karakakis C.F. (1420173) - festucs (439128) » 486789294: T44/J13/V

Liga 486789294 Información oficial sobre el partido 486789294 en Hattrick

01.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / V.61 (5574)

BL Sport Alineación oficial del equipo 'BL Sport' en el partido 0 - 0 festucs Alineación oficial del equipo 'festucs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BL Sport Alineación oficial del equipo 'BL Sport' en el partido 1 - 1 festucs Alineación oficial del equipo 'festucs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,2 % 65,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BL Sport

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Sport va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Mráz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Poul Krogh ocupà el lloc d'en Cor van Voorthuizen al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Sport quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

festucs

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Matej Svračak va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nikola Ivanović, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de festucs va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eugen Călinoiu va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del festucs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Doudou Sabane, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valentín Osorio Zayas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Mauro Torre Palacio va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Baliaslau Khazhempa de festucs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del festucs puguin veure en Eugen Călinoiu jugant de nou; ja que al minut 41 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Maximiliano Godói Filho el va substituir sense tenir temps d'escalfar.