Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astur Team CF (1372110) - Alforins CF (315421) » 486785958: T44/J6/V

Liga 486785958 Información oficial sobre el partido 486785958 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / V.2 (5515)

Maçanet team Alineación oficial del equipo 'Maçanet team' en el partido 0 - 3 TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido
0 - 1 Štěpán Buksa (29')
0 - 2 Damien Carpentier (30')
0 - 3 Luis Concha (35')
Maçanet team Alineación oficial del equipo 'Maçanet team' en el partido 0 - 3 TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Maçanet team Alineación oficial del equipo 'Maçanet team' en el partido 2 - 4 TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maçanet team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lluís Veiret! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Maçanet va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Anton Capdevila va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Maçanet va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fernando Robles Sánchez, però el porter rival va fer una gran aturada.

TrapagaFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): TrapagaFC va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Štěpán Buksa va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Damien Carpentier de TrapagaFC va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de TrapagaFC el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Luis Concha va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Silvano Fuchs quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Silvano Fuchs va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lisandru Dovganiuc rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Luis Concha, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TrapagaFC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.