Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuenmayor FC (1370559) - Celtic 1983 (122065) » 482437098: T43/R6

Copa 482437098 Información oficial sobre el partido 482437098 en Hattrick

21.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 6

Tunicas Negras Alineación oficial del equipo 'Tunicas Negras' en el partido 4 - 5 SEVILLA_FC Alineación oficial del equipo 'SEVILLA_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tunicas Negras Alineación oficial del equipo 'Tunicas Negras' en el partido 2 - 3 SEVILLA_FC Alineación oficial del equipo 'SEVILLA_FC' en el partido
Tiene suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,0 % 44,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tunicas Negras

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Als 35 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Tunicas va acabar amb la pilota als peus de Antonio Estébanez Zarzalejos que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 del partit, el jugador Simon Ritter de Tunicas va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tunicas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Iván Viana que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 123 Minuto 106 (Gol por la derecha): El jugador Giancarlo Pilotti de Tunicas, després de 106 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Pransiškus Orlonas de Tunicas va intentar batre la porteria rival al minut 88 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Al minut 115, István Walfisch quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Iván Viana que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Giancarlo Pilotti no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

SEVILLA_FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 30 (Gol tiro lejano): En Giorgio Boeckx conduïa pel cercle central i, veient a en Yarin Engler desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Virgílio Correia va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 174 Minuto 87 (Gol de penalti): Giorgio Boeckx va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 87 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 162 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 112 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Milan van Rij de SEVILLA_FC marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 113 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Teymur Əsədov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a SEVILLA_FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SEVILLA_FC Renaud Navarro quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Milan van Rij l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 287 Minuto 6 (Ocasión tiro lejano): Al minut 6 un refús amb el peu d'en Johann Uhlemann va anar a parar als peus del Virgílio Correia que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SEVILLA_FC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ilie Rotaru, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Marlin Zapletal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Johann Uhlemann va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Johann Uhlemann va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Giorgio Boeckx, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico Ubidea de SEVILLA_FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.