Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kiko legends (122511) - Son Mesquida F. C. (1583823) » 472895310: T43/J8/X

Liga 472895310 Información oficial sobre el partido 472895310 en Hattrick

07.06.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / X.3470 (182037)

kiko legends Alineación oficial del equipo 'kiko legends' en el partido 2 - 1 Son Mesquida F. C. Alineación oficial del equipo 'Son Mesquida F. C.' en el partido
0 - 1 Daniel Varga (56')
Alex Tate (67') 1 - 1
Scott Smith (69') 2 - 1
kiko legends Alineación oficial del equipo 'kiko legends' en el partido 2 - 1 Son Mesquida F. C. Alineación oficial del equipo 'Son Mesquida F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kiko legends Alineación oficial del equipo 'kiko legends' en el partido 1 - 1 Son Mesquida F. C. Alineación oficial del equipo 'Son Mesquida F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kiko legends

Goles Goles

  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alberto Echezuría arribés a peus de Alex Tate, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a legends el 1 - 1.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Scott Smith va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de legends i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alex Tate! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del legends sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adrián Monje, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Salva Callejo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a legends al minut 84.

Son Mesquida F. C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Daniel Varga va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Salva Callejo va estar a punt de posar per davant a Mesquida amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Galarreta va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Jofre Bazaga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En José Luis Estévanez al minut 82 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mesquida va anar a parar a la dreta de l'atac on en Oskarbi Isusi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Rachid Tamsamani de Mesquida va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37 de partit, el jugador Armando Francia de Mesquida es va lesionar lleugerament però va poder continuar.