Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PONCHO C.F. (1593806) - Xolos de Valencia C.F. (438278) » 472674479: T43/J2/IX

Liga 472674479 Información oficial sobre el partido 472674479 en Hattrick

26.04.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / IX.1575 (177070)

PONCHO C.F. Alineación oficial del equipo 'PONCHO C.F.' en el partido 1 - 3 Xolos de Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Xolos de Valencia C.F.' en el partido
0 - 1 Zoilo Caxoto (2')
Gaitan Kurutziaga (7') 1 - 1
1 - 2 Aniol Garzo (54')
1 - 3 Nico Estornell (81')
PONCHO C.F. Alineación oficial del equipo 'PONCHO C.F.' en el partido 1 - 3 Xolos de Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Xolos de Valencia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PONCHO C.F. Alineación oficial del equipo 'PONCHO C.F.' en el partido 3 - 1 Xolos de Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Xolos de Valencia C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PONCHO C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Aureli Vivet de PONCHO va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gaitan Kurutziaga, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Gilberto Gorrite va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 78, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Robles Raya.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Aureli Vivet es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Xolos de Valencia C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Valencia va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Zoilo Caxoto va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Aniol Garzo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Valencia. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Nico Estornell xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nico Estornell ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gabriel Ríos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Nico Estornell va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Ramón y Cajal de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Jesús Despuig de Valencia va abandonar el terreny de joc després de 58 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nico Moreno va entrar en el seu lloc.