Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Baix Girona (798343) - Japa CF (778246) » 472575195: T43/J3/VIII

Liga 472575195 Información oficial sobre el partido 472575195 en Hattrick

03.05.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VIII.1850 (179393)

Red Bull CNR Alineación oficial del equipo 'Red Bull CNR' en el partido 0 - 2 Los toma jugo Alineación oficial del equipo 'Los toma jugo' en el partido
0 - 1 Kornél Imran (10')
0 - 2 Trenton Hatfield (76')
Red Bull CNR Alineación oficial del equipo 'Red Bull CNR' en el partido 0 - 2 Los toma jugo Alineación oficial del equipo 'Los toma jugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Bull CNR Alineación oficial del equipo 'Red Bull CNR' en el partido 2 - 1 Los toma jugo Alineación oficial del equipo 'Los toma jugo' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Bull CNR

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Bull per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Diego López Jiménez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Sergio Botí va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Mauro Méndez Blasco va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Sergio Botí de Bull va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Álvaro Quadros de Bull va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Álvaro Quadros, de Bull, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Andrea Moreggio el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Bertomeu Biosca va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Los toma jugo

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el toma va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Kornél Imran aconseguint el 0 - 1.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a toma augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Trenton Hatfield es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Kornél Imran va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de toma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kornél Imran, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Ján Plešivka va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Avelino Pizarro va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Rubén De la Mota ocupà el lloc d'en Marek Kilan al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de toma quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.