Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JV'Team (1588591) - Perchon F.C (30626) » 472570819: T43/J1/VIII

Liga 472570819 Información oficial sobre el partido 472570819 en Hattrick

19.04.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VIII.1772 (179315)

ENRIQUE BUNBURY Alineación oficial del equipo 'ENRIQUE BUNBURY' en el partido 1 - 0 kogorzaleku Alineación oficial del equipo 'kogorzaleku' en el partido
Alberto Roxas (54') 1 - 0
ENRIQUE BUNBURY Alineación oficial del equipo 'ENRIQUE BUNBURY' en el partido 1 - 0 kogorzaleku Alineación oficial del equipo 'kogorzaleku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ENRIQUE BUNBURY Alineación oficial del equipo 'ENRIQUE BUNBURY' en el partido 2 - 0 kogorzaleku Alineación oficial del equipo 'kogorzaleku' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ENRIQUE BUNBURY

Goles Goles

  • 120 Minuto 54 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 54, indicava inequívocament que en Alberto Roxas va saber trobar la xarxa rival. ENRIQUE desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 71 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Modestio Ferrater ja els havia advertit que el porter contrari, en Nabil Boukaddiwi, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Enrique Marcel Ros va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ENRIQUE es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

kogorzaleku

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El KGZ va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Xulio Rairiz de Veiga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): KGZ van sortir al contraatac al minut 17, però Gonzalo Arias Díaz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KGZ que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vanni Vercesi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): KGZ van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Xulio Rairiz de Veiga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KGZ, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Benjámin Muskotály va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Vanni Vercesi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vanni Vercesi de KGZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 64 (Lesión (no subst.)): Al minut 64, Eligio La Hoz va haver de deixar el terreny de joc lesionat. KGZ no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.