Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pucelitos (798706) - Soldados (989530) » 472478434: T43/J6/VIII

Liga 472478434 Información oficial sobre el partido 472478434 en Hattrick

24.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VIII.122 (53923)

ProsikitoJR Alineación oficial del equipo 'ProsikitoJR' en el partido 1 - 3 lipmon Alineación oficial del equipo 'lipmon' en el partido
Roy Vergas (38') 1 - 0
1 - 1 Ibai Intxaurralde (73')
1 - 2 Cris Chambó (82')
1 - 3 José Tarín (87')
ProsikitoJR Alineación oficial del equipo 'ProsikitoJR' en el partido 1 - 3 lipmon Alineación oficial del equipo 'lipmon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
ProsikitoJR Alineación oficial del equipo 'ProsikitoJR' en el partido 7 - 0 lipmon Alineación oficial del equipo 'lipmon' en el partido
Está más tieso que su rival 7.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ProsikitoJR

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): ProsikitoJR s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Roy Vergas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Roy Vergas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ProsikitoJR se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): ProsikitoJR va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Argonitz Arkarats va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a ProsikitoJR per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roy Vergas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Labanda de ProsikitoJR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. potente): Carlos Yugueros estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

lipmon

Goles Goles

  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 73 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ibai Intxaurralde marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): José Tarín va treure un córner llarg cap al segon pal que en Cris Chambó, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): lipmon va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan José Tarín va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): lipmon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adexe Basoa Rivas va desviar el xut final de Clemenzo Bonaval després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Marcha de lipmon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de lipmon Henoc Picó va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mauricio Jiménez Xixona va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 57 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Luis Marcha se sentia fresc com una rosa.