Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mora de Rubielos C.F. (993398) - AD Cardoso (125609) » 472448931: T43/J7/VII

Liga 472448931 Información oficial sobre el partido 472448931 en Hattrick

31.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / VII.619 (38655)

lA nUbE MAgIcA Alineación oficial del equipo 'lA nUbE MAgIcA' en el partido 2 - 1 siana city Alineación oficial del equipo 'siana city' en el partido
José Manuel Rivas Pinedo (15') 1 - 0
1 - 1 Göran Säf (30')
Emiliano Krusha (75') 2 - 1
lA nUbE MAgIcA Alineación oficial del equipo 'lA nUbE MAgIcA' en el partido 2 - 1 siana city Alineación oficial del equipo 'siana city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lA nUbE MAgIcA Alineación oficial del equipo 'lA nUbE MAgIcA' en el partido 3 - 0 siana city Alineación oficial del equipo 'siana city' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lA nUbE MAgIcA

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MAgIcA contenien la respiració mentre en José Manuel Rivas Pinedo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Emiliano Krusha, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. MAgIcA es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip MAgIcA Vasile Ionescu quasi marca al minut 4 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Emiliano Krusha l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Stéphane Klein per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrique Bravo Roldán va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): MAgIcA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Manuel Rivas Pinedo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 66 per blocar una centrada d'en Stéphane Klein va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MAgIcA.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vasile Ionescu va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Manuel Rivas Pinedo de MAgIcA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

siana city

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jussi Särkkä el va rematar Göran Säf amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Göran Säf va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): siana van sortir al contraatac al minut 62, però Göran Säf va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): El jugador de siana Abbas İrdem va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Benedetto Arcontilli va entrar en el seu lloc.