Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Monte (1414083) - Luiggy Blinders (1364977) » 472412401: T43/J3/VI

Liga 472412401 Información oficial sobre el partido 472412401 en Hattrick

03.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VI.991 (15309)

C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido 2 - 1 ImaBetis Alineación oficial del equipo 'ImaBetis' en el partido
Seth Radcliffe (2') 1 - 0
Jordi Pujol (78') 2 - 0
2 - 1 Ja-Woong Cho (89')
C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido 2 - 1 ImaBetis Alineación oficial del equipo 'ImaBetis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido 3 - 0 ImaBetis Alineación oficial del equipo 'ImaBetis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Monte

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Monte va ser Seth Radcliffe.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Silvio Bécquer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jordi Pujol que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Seth Radcliffe de Monte va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 289 Minuto 82 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Zeggaw Traiki per la seva rapidesa. Al minut 82 va intentar marxar per velocitat d'en Roger van der Graft, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pablo Tolerano al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joaquín Huarte va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En José Ramón Pérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Huarte de Monte va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Alfredo Figueroa de Monte va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Ramón Pérez va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Monte, en Jamal Bouzidi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

ImaBetis

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ja-Woong Cho va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el RBB va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de RBB, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Constant Deschout va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Orixe Urtzaa de RBB es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Constant Deschout de RBB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.