Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basauri C.F. (121286) - Los Tamic2 (1337242) » 472411343: T43/J4/VI

Liga 472411343 Información oficial sobre el partido 472411343 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VI.972 (15290)

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 0 - 1 Ceferino FC Alineación oficial del equipo 'Ceferino FC' en el partido
0 - 1 Dionisis Fasoulopoulos (89')
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 0 - 1 Ceferino FC Alineación oficial del equipo 'Ceferino FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 4 - 0 Ceferino FC Alineación oficial del equipo 'Ceferino FC' en el partido
Es un cenizo 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Basauri, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Javier Olivos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Basauri va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paco Peñafuerte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Basauri va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zoilo Riazor en un 1 contra 1 amb el porter Bahtiyar Akhan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Zoilo Riazor hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manolo Mideros havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nguyễn Văn Thơ va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Bahtiyar Akhan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Alejandro Serrano de Basauri va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Paco Peñafuerte no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Anis Azouz.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dulantz Odriozabala va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alejandro Serrano.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Nguyễn Văn Thơ, que no va rendir al seu nivell habitual.

Ceferino FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): El contraatac de Ceferino va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Dionisis Fasoulopoulos va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fernando Valcárcel després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Maximilian Evert va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaume Gotanegra.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jonatán Balázs de Ceferino es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jaume Gotanegra de Ceferino per doble groga al minut 89.