Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The MorningSingers (799920) - Uscita (779098) » 472397297: T43/J4/VI

Liga 472397297 Información oficial sobre el partido 472397297 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VI.721 (15039)

The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 1 - 2 Uscita Alineación oficial del equipo 'Uscita' en el partido
0 - 1 Jon Basterretxe (35')
Alexander Berger (43') 1 - 1
1 - 2 Xulio Laureda (84')
The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 1 - 2 Uscita Alineación oficial del equipo 'Uscita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 0 - 2 Uscita Alineación oficial del equipo 'Uscita' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The MorningSingers

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alexander Berger de MorningSingers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rob Hunter, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Iván Moncada Pinos ocupà el lloc d'en Floriano Antonini al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de MorningSingers quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Karl Birgersson no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Marc Sararols que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Uscita

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de Uscita Jon Basterretxe va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 84, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Xulio Laureda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Alejandro Ponce Enríquez va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 26. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniel Tedeschi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Xulio Laureda després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Floriano Antonini va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 57, quan en Alejandro Ponce Enríquez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Uscita va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Moncada Pinos va desviar el xut final de Jon Basterretxe després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Luis Varano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iván Moncada Pinos, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Tedeschi de Uscita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Víctor Fitado, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.