Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATH PEDETE (774136) - Guayavines (1417206) » 472381069: T43/J11/VI

Liga 472381069 Información oficial sobre el partido 472381069 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VI.431 (14749)

ATH PEDETE Alineación oficial del equipo 'ATH PEDETE' en el partido 2 - 1 Guayavines Alineación oficial del equipo 'Guayavines' en el partido
Abel Elola (15') 1 - 0
August Fallenstein (16') 2 - 0
2 - 1 Zygmunt Spałek (20')
ATH PEDETE Alineación oficial del equipo 'ATH PEDETE' en el partido 2 - 1 Guayavines Alineación oficial del equipo 'Guayavines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATH PEDETE Alineación oficial del equipo 'ATH PEDETE' en el partido 2 - 0 Guayavines Alineación oficial del equipo 'Guayavines' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATH PEDETE

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guayavines. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en August Fallenstein la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PEDETE es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abel Elola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El PEDETE ho intentava per la dreta per mitjà de Abel Elola, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Diogo Oliveira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guayavines. La jugada d'estratègia del PEDETE per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Abel Elola va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Leonard Heibner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cătălin Ţăpoi.

Guayavines

Goles Goles

  • 109 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Rémy Dhaenens després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de PEDETE Abel Elola, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 152 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Guayavines va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Zygmunt Spałek va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 30 (Ocasión de penalti): En Constante Fontanes va llençar un penal al minut 30. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Guayavines va fer una substitució al minut 89. Ingemar Marcelis va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jofre Fonte Pereira.