Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SANTA MARTA ACANRIUM CD (801780) - Los Peloncitos (120243) » 472368175: T43/J7/VI

Liga 472368175 Información oficial sobre el partido 472368175 en Hattrick

31.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / VI.201 (14519)

VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido 3 - 1 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
Gaetano Schuster (2') 1 - 0
Ole Barton (10') 2 - 0
Álvaro Borrageros (27') 3 - 0
3 - 1 Thomas Amadori (54')
VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido 3 - 1 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido 2 - 0 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIVA YO Y MI CABALLO F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CABALLO va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gaetano Schuster va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): CABALLO va augmentar la diferència quan Ole Barton no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Álvaro Borrageros va incrementar l'avantatge de CABALLO amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Raúl Pineda de CABALLO va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Luca Bettoni que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Fausto Casari es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Raúl Pineda, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Ole Barton es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gabi Vardi.

Los Peloncitos

Goles Goles

  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Peloncitos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Thomas Amadori, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Velimir Anastasov va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Pau Sucarrat no es va rendir i va fer unes grans aturades.