Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE SABADELL CF (120181) - 5mentario (993267) » 472365209: T43/J6/VI

Liga 472365209 Información oficial sobre el partido 472365209 en Hattrick

24.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VI.148 (14466)

CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido 2 - 0 Vicomu Alineación oficial del equipo 'Vicomu' en el partido
Ludovic Bousquet (44') 1 - 0
Jeffrey van Rijnswou (80') 2 - 0
CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido 2 - 0 Vicomu Alineación oficial del equipo 'Vicomu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido 2 - 0 Vicomu Alineación oficial del equipo 'Vicomu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE SABADELL CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Patrick Singh el va rematar Ludovic Bousquet amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SABADELL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jeffrey van Rijnswou progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SABADELL a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marian Chruścielewski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): SABADELL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ludovic Bousquet ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): SABADELL per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Ludovic Bousquet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): SABADELL va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jeffrey van Rijnswou en un 1 contra 1 amb el porter Mehmet Kubilay Başak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Ludovic Bousquet del SABADELL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ali Haydar Dilay. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Patrick Singh va sorprendre Mehmet Kubilay Başak amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El SABADELL ho intentava per la dreta per mitjà de Ermanno Cervellone, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Jan Nilsson va sortir coix del terreny de joc, substituït per César Ilzauspea. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Patrick Singh ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Vicomu

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adrià Planella s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.