Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marte Team (1334290) - U.C.TARADELL (1421774) » 472340464: T43/J9/IV

Liga 472340464 Información oficial sobre el partido 472340464 en Hattrick

14.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / IV.26 (3449)

almendrales team Alineación oficial del equipo 'almendrales team' en el partido 3 - 1 U.C.TARADELL Alineación oficial del equipo 'U.C.TARADELL' en el partido
Ingo Barloo (9') 1 - 0
1 - 1 George Ilina (13')
Leonid Mokryakov (17') 2 - 1
Ingo Barloo (68') 3 - 1
almendrales team Alineación oficial del equipo 'almendrales team' en el partido 3 - 1 U.C.TARADELL Alineación oficial del equipo 'U.C.TARADELL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
almendrales team Alineación oficial del equipo 'almendrales team' en el partido 5 - 0 U.C.TARADELL Alineación oficial del equipo 'U.C.TARADELL' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

almendrales team

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Viktor Domján va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ingo Barloo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Leonid Mokryakov va donar a almendrales un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ingo Barloo es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Ingo Barloo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ingo Barloo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacek Brym de almendrales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): almendrales es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Çetin Gülnazik no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Martin Jaško al camp.

U.C.TARADELL

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Als 13 minuts de partit, George Ilina de TARADELL va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Mati Balash, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a almendrales, però Javier Pérez de Lama no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TARADELL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a George Ilina, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el TARADELL sortien al contraatac. La falta llançada per Menachem Tzilker va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, George Ilina de TARADELL es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Satur Gaynna de TARADELL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Satur Gaynna se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Adrián Torrejón de TARADELL es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Antoine Gauthier ocupà el lloc d'en Adrián Torrejón al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de TARADELL quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.