Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the best players in the word (988574) - Los Umpa Lumpas (994849) » 472340104: T43/J4/IV

Liga 472340104 Información oficial sobre el partido 472340104 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / IV.20 (3443)

Timba Alineación oficial del equipo 'Timba' en el partido 0 - 3 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
0 - 1 Sadurniño Rebón (43')
0 - 2 Sadurniño Rebón (69')
0 - 3 Bert Snels (71')
Timba Alineación oficial del equipo 'Timba' en el partido 0 - 3 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Timba Alineación oficial del equipo 'Timba' en el partido 0 - 1 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Timba

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Timba sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Tamayo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Plutarco Lasalde, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Tamayo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Tamayo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Timba que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Roberto Ariza va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Fernando Martín de Armas de Timba va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José Luis Robledillo López no va poder aturar Sadurniño Rebón de Lumpas, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 43 el 0 - 1.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Sadurniño Rebón va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Lumpas.
  • 107 Minuto 71 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Lumpas Bert Snels va anotar el 0 - 3 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Sadurniño Rebón de Lumpas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Bert Snels de Lumpas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27, Phillipp Freudenberger de Lumpas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.