Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gomezinhos F.C. (1461358) - FutRoller F.C. (991759) » 472339560: T43/J6/IV

Liga 472339560 Información oficial sobre el partido 472339560 en Hattrick

24.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / IV.10 (3433)

Gomezinhos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gomezinhos F.C.' en el partido 2 - 1 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
Kamil Szulik (15') 1 - 0
Xavier Rey (16') 2 - 0
2 - 1 Carlos Alberto Cratere (25')
Gomezinhos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gomezinhos F.C.' en el partido 2 - 1 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gomezinhos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gomezinhos F.C.' en el partido 3 - 0 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gomezinhos F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Kamil Szulik, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Gomezinhos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Xavier Rey des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Gomezinhos ho intentava per la dreta per mitjà de Kamil Szulik, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Kévin Lerouvillois gairebé va marcar per a Gomezinhos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Marciano Recamán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Gúlúbov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Carlos de la Cueva de Gomezinhos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Lauri Oinonen de Gomezinhos va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Shavit Ben-Gigi va entrar en el seu lloc.

FutRoller F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FutRoller eren letals, i Carlos Alberto Cratere va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Dimitar Chifilionov va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 87 va fer que Carlo Milasi de FutRoller hagués d'abandonar el terreny de joc. Arturo Miralles va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Juliusz Czmiel que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.