Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebentados FC (801087) - Greendale Community (801094) » 46316574: T14/J6/XI

Liga 46316574 Información oficial sobre el partido 46316574 en Hattrick

02.07.2005 14:20:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 6 / XI.882 (99737)

Steinah Alineación oficial del equipo 'Steinah' en el partido 4 - 1 Tractor amarillo Alineación oficial del equipo 'Tractor amarillo' en el partido
José Barreto (8') 1 - 0
Miguel Pajares Montolío (43') 2 - 0
2 - 1 Quique Cea (58')
Rodrigo Benavente (79') 3 - 1
Rodrigo Benavente (82') 4 - 1
Steinah Alineación oficial del equipo 'Steinah' en el partido 4 - 1 Tractor amarillo Alineación oficial del equipo 'Tractor amarillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Steinah Alineación oficial del equipo 'Steinah' en el partido 6 - 0 Tractor amarillo Alineación oficial del equipo 'Tractor amarillo' en el partido
Tiene mala suerte 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steinah

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador José Barreto de Steinah, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Pajares Montolío, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Steinah.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Rodrigo Benavente va incrementar l'avantatge de Steinah amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Rodrigo Benavente va augmentar l'avantatge de Steinah a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Miguel Pajares Montolío una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Pedro Ignacio Marcé va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Óscar Reyerta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Ignacio Marcé va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigo Benavente de Steinah la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Ramiro Valbuena de Steinah es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Després de 42 minuts, Steinah va veure com el seu jugador Ramiro Valbuena havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Iker Picón entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Pepe Sainz va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Steinah es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Tractor amarillo

Goles Goles

  • 136 Minuto 58 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Gonzalo Garcés s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Quique Cea, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Francisco Barranco per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): amarillo va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Francisco Barranco que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Indalecio Rebordechao va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Tirado de amarillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Adelmo Baquedano de amarillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Barranco de amarillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.