Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conditiosinequanon (122719) - Woxter Clasicos (796148) » 458047326: T42/J6/VIII

Liga 458047326 Información oficial sobre el partido 458047326 en Hattrick

01.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VIII.1330 (178873)

Blimea United Alineación oficial del equipo 'Blimea United' en el partido 1 - 3 Woxter Clasicos Alineación oficial del equipo 'Woxter Clasicos' en el partido
Carlo Ornaghi (9') 1 - 0
1 - 1 Hellmut Werner (16')
1 - 2 Ünay Özay (23')
1 - 3 Ünay Özay (67')
Blimea United Alineación oficial del equipo 'Blimea United' en el partido 1 - 3 Woxter Clasicos Alineación oficial del equipo 'Woxter Clasicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blimea United Alineación oficial del equipo 'Blimea United' en el partido 0 - 3 Woxter Clasicos Alineación oficial del equipo 'Woxter Clasicos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blimea United

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Blimea va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Carlo Ornaghi aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Blimea, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Ko ten Hove va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ünay Özay no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ko ten Hove estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Iruñela.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Antonio Iruñela se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Woxter Clasicos

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Hellmut Werner, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 16.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Blimea. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ünay Özay la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Clasicos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 23.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ünay Özay va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Jacobo Cabaspre va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcin Popiński va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Corneliu Ghitã de Clasicos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fernando Astola Madariaga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Hellmut Werner quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcin Popiński, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Jacobo Cabaspre de Clasicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Sorin Coruţ de Clasicos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Astola Madariaga va prendre el seu rol al minut 24.