Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iberia FC (1462707) - Realf Jaen (1337784) » 457974584: T42/J5/VIII

Liga 457974584 Información oficial sobre el partido 457974584 en Hattrick

25.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VIII.30 (53831)

Athletic C. Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic C. Bilbao' en el partido 1 - 2 Changos del Oeste Alineación oficial del equipo 'Changos del Oeste' en el partido
0 - 1 José Navarro (11')
0 - 2 Enrique Salas (29')
Isaac Loyola (59') 1 - 2
Athletic C. Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic C. Bilbao' en el partido 1 - 2 Changos del Oeste Alineación oficial del equipo 'Changos del Oeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic C. Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic C. Bilbao' en el partido 1 - 1 Changos del Oeste Alineación oficial del equipo 'Changos del Oeste' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,3 % 69,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic C. Bilbao

Goles Goles

  • 136 Minuto 59 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Edwin Apeldoorn va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Isaac Loyola se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 2 al minut 59 per a AC Bilbao.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de AC Bilbao va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Harris Kardolus, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ararat Hawar es va comportar com un juvenil al minut 25 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AC Bilbao, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Isaac Loyola va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nico Knauff es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Hugo Sello es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pedro Romero Hernández.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Nico Knauff va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Changos del Oeste

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sebi Ziegelasch sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en José Navarro que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique Salas de Changos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 23 per Sebi Ziegelasch va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Lon Bazterretxea va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Achacjusz Hasse. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lábaro Vegal després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eckehart Billerbeck va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Enrique Salas de Changos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alexis Diot que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.