Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Guarromán (489661) - MaRKeZ TeaM (310036) » 457849747: T42/J4/V

Liga 457849747 Información oficial sobre el partido 457849747 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / V.106 (5619)

Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido 3 - 0 Abelendo Forever F.C Alineación oficial del equipo 'Abelendo Forever F.C' en el partido
Georg Hollerleitner-Ziegle (35') 1 - 0
Guillem Horts (76') 2 - 0
Diego Dalla Ba (77') 3 - 0
Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido 3 - 0 Abelendo Forever F.C Alineación oficial del equipo 'Abelendo Forever F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido 2 - 0 Abelendo Forever F.C Alineación oficial del equipo 'Abelendo Forever F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defcon_u

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Georg Hollerleitner-Ziegle de Defcon_u aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Guillem Horts va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Defcon_u va aconseguir el 3 - 0 quan Diego Dalla Ba va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Amb 21 minuts disputats, Guillem Horts gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Efgenijus Lazauskis va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Defcon_u va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Georg Hollerleitner-Ziegle va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillem Horts. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Guillem Horts es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Magnus Ås va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ricardo Villa.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Jorge Asturg va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Abelendo Forever F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Abelendo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Pieter Witsen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Abelendo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Edgar Montiel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matias Hantula de Abelendo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.