Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuloteam (314408) - Marta Rovers (121944) » 457848975: T42/J6/V

Liga 457848975 Información oficial sobre el partido 457848975 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / V.92 (5605)

Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido 0 - 1 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
0 - 1 José Manuel Bascuñan (82')
Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido 0 - 1 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido 1 - 3 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuloteam

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Enrique Ferrán Martínez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zuloteam.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Pärtel Toomes ocupà el lloc d'en Leandro Faria al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Zuloteam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

ADV Vistaalegre

Goles Goles

  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Vistaalegre va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Manuel Bascuñan va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Charly Aubertin va enviar un xut des de 40 metres al minut 17, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jordi Goula que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Vistaalegre van sortir al contraatac al minut 67, però Jordi Goula va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Vistaalegre va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mack Boudreaux va desviar el xut final de Mario Longoni després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Vistaalegre va estar a punt de marcar quan Armin Schuhbauer va fer una passada impressionant a José Manuel Bascuñan, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Mariano Periccioli ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.