Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peñarroya C.F (437621) - Valencia campió (1431433) » 457841366: T42/J8/IV

Liga 457841366 Información oficial sobre el partido 457841366 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / IV.20 (3443)

peñarroya C.F Alineación oficial del equipo 'peñarroya C.F' en el partido 1 - 2 Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido
0 - 1 Aristomenis Strilakos (24')
0 - 2 Tor Nyrud (26')
Alexandre Willemin (84') 1 - 2
peñarroya C.F Alineación oficial del equipo 'peñarroya C.F' en el partido 1 - 2 Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
peñarroya C.F Alineación oficial del equipo 'peñarroya C.F' en el partido 2 - 0 Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peñarroya C.F

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alexandre Willemin, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a peñarroya.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al 41, Alexandre Willemin hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ľuboslav Divinec. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Cuauhtémoc Orozco no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Juan Valcárcel va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Toni Nuotiomaa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Axular Errazti va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de peñarroya es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Miguel Ereño estava fent un bon partit.

Valencia campió

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Tor Nyrud sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Aristomenis Strilakos que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El porter de Valencia va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tor Nyrud va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Valencia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Georg Grävenwiesbach va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valencia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Aristomenis Strilakos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Valencia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Josef Salzmann, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Camillo Pecci de Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José Sánchez-Bedoya no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.