Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pi + 10 (122881) - San Mateo F. C. (1421062) » 457840273: T42/J1/IV

Liga 457840273 Información oficial sobre el partido 457840273 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / IV.1 (3424)

Requejo C.F. Alineación oficial del equipo 'Requejo C.F.' en el partido 0 - 0 San Mateo F. C. Alineación oficial del equipo 'San Mateo F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Requejo C.F. Alineación oficial del equipo 'Requejo C.F.' en el partido 3 - 0 San Mateo F. C. Alineación oficial del equipo 'San Mateo F. C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Requejo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Requejo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eliseo de Granada en un 1 contra 1 amb el porter Xuvenal Armida, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrzej Meissner va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Requejo es va veure beneficiat per la polèmica al minut 58, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Eliseo de Granada va relliscar al moment de fer el xut i el porter Xuvenal Armida no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Requejo sortien al contraatac. La falta llançada per Eliseo de Granada va sortir força alta sense massa perill.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eliseo de Granada va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Xuvenal Armida va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Albuin Payne del Requejo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a Requejo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eliseo de Granada, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Semblava que Andrzej Meissner s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 27 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Víctor Javier Martínez Conde va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Albuin Payne.

San Mateo F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 67 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Mateo al minut 67, però el xut de Patricio Erinazu va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramon Maria Girabal de Mateo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergi Alcázar Yunta.