Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aljarafe Gunners (1598648) - Atlético de Salinas (1435698) » 457840125: T42/J3/III

Liga 457840125 Información oficial sobre el partido 457840125 en Hattrick

11.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / III.14 (3421)

Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido 4 - 0 Atlético de Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Salinas' en el partido
Kálmán Nádas (38') 1 - 0
Acorán Almela (63') 2 - 0
Rubén Eleizamendi (89') 3 - 0
Öcal Alakoç (89') 4 - 0
Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido 4 - 0 Atlético de Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Salinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aljarafe Gunners Alineación oficial del equipo 'Aljarafe Gunners' en el partido 6 - 0 Atlético de Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Salinas' en el partido
Tiene mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aljarafe Gunners

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kálmán Nádas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aljarafe se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Acorán Almela de Aljarafe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Aljarafe va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rubén Eleizamendi va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Öcal Alakoç va augmentar l'avantatge de Aljarafe a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Aljarafe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kálmán Nádas en un 1 contra 1 amb el porter Dariusz Kufel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kálmán Nádas va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jean-Michel Dürig. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Aljarafe ho intentava per la dreta per mitjà de Joaquín Zanone, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Selatse Zuza de Aljarafe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Dell'Oca de Aljarafe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Paolo Dell'Oca de Aljarafe per doble groga al minut 89.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Eleizamendi de Aljarafe es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlético de Salinas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en Thomas Moysan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 49 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bittoren Aierbe va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Thomas Moysan de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gauthier Marchadier.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Bittoren Aierbe de Atlético va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Andrzej Stelmaszyński va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Atlético estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.