Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. L'Arboç (1587072) - R.C.D. Matrukitos (486661) » 457839453: T42/J7/III

Liga 457839453 Información oficial sobre el partido 457839453 en Hattrick

08.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / III.2 (3409)

U.E. L'Arboç Alineación oficial del equipo 'U.E. L'Arboç' en el partido 2 - 2 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
Víctor Lecumberri (42') 1 - 0
1 - 1 Filogonio Conforto (69')
1 - 2 Odín Dito (71')
Domingo Moya (76') 2 - 2
U.E. L'Arboç Alineación oficial del equipo 'U.E. L'Arboç' en el partido 2 - 2 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. L'Arboç Alineación oficial del equipo 'U.E. L'Arboç' en el partido 2 - 0 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. L'Arboç

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Víctor Lecumberri de LArboç, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Domingo Moya va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En David Cianca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LArboç se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mario Santinello va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Joakim Hörnby, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Lecumberri va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): LArboç va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aldo Maria Messuti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Soehner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joakim Hörnby de LArboç va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 69 minuts quan Filogonio Conforto va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Matrukitos.
  • 170 Minuto 71 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Odín Dito al minut 71 va permetre a Matrukitos prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Matrukitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Thảo Văn Thịnh, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Matrukitos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Thảo Văn Thịnh, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Thảo Văn Thịnh de Matrukitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Pierre Estrade es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Arsenio Velzunza.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ángel Héctor Pico no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Thảo Văn Thịnh probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.