Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Gole (314726) - juventus de pepin (1595525) » 443682864: T41/J2/X

Liga 443682864 Información oficial sobre el partido 443682864 en Hattrick

14.09.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / X.2586 (170913)

AD Gole Alineación oficial del equipo 'AD Gole' en el partido 4 - 0 juventus de pepin Alineación oficial del equipo 'juventus de pepin' en el partido
Raúl Nogueras (25') 1 - 0
Alejandro Estaña (36') 2 - 0
Eder Amores (55') 3 - 0
Ponç Ribelles (62') 4 - 0
AD Gole Alineación oficial del equipo 'AD Gole' en el partido 4 - 0 juventus de pepin Alineación oficial del equipo 'juventus de pepin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AD Gole Alineación oficial del equipo 'AD Gole' en el partido 5 - 0 juventus de pepin Alineación oficial del equipo 'juventus de pepin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Gole

Goles Goles

  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Gole va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Raúl Nogueras.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Gole al minut 36, que va llançar ajustat al pal en Alejandro Estaña. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Gole va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eder Amores, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gole pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ponç Ribelles va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Gole per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Ponç Ribelles va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Arià Regué va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gole.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Eder Amores de Gole gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Eder Amores de Gole va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Sille va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Scott Berrington.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Gole es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raúl Nogueras no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carlos Corbacho al camp.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Alejandro Estaña de Gole va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Samuel Ceular va entrar en el seu lloc.

juventus de pepin

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Felipe Varas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Santiago Prados no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 217 Minuto 75 (Ocasión evento especial cansancio): Ponç Ribelles estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ruben Savarino va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Jesús Ruiz aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Esteban Manzano López, el jugador de juventus va ser expulsat al minut 58.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abderrazek Ibarkak de juventus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Laratz Larragan de juventus es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones