Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Vallekas (1365117) - C. F. Vista Alegre (122882) » 443666370: T41/J9/X

Liga 443666370 Información oficial sobre el partido 443666370 en Hattrick

02.11.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / X.2291 (170618)

C.D.Vallekas Alineación oficial del equipo 'C.D.Vallekas' en el partido 2 - 1 C. F. Vista Alegre Alineación oficial del equipo 'C. F. Vista Alegre' en el partido
Javier Milanos (26') 1 - 0
Manuel Baños (41') 2 - 0
2 - 1 Pío Padín (69')
C.D.Vallekas Alineación oficial del equipo 'C.D.Vallekas' en el partido 2 - 1 C. F. Vista Alegre Alineación oficial del equipo 'C. F. Vista Alegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D.Vallekas Alineación oficial del equipo 'C.D.Vallekas' en el partido 5 - 0 C. F. Vista Alegre Alineación oficial del equipo 'C. F. Vista Alegre' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Vallekas

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Javier Milanos de C.D.Vallekas, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): El gol de falta de Manuel Baños sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 41 i ampliar l'avantatge de C.D.Vallekas a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfonso Ruete va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jorge Urruchi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lino Folch per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Ballesta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Jorge Urruchi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Ballesta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lino Folch va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Carreras es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Roberto Carreras va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Urruchi de C.D.Vallekas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C. F. Vista Alegre

Goles Goles

  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, cfvista seguien lluitant fins al final. Al minut 69, fruit d'aquests esforços, Pío Padín va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cfvista que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Guamis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cfvista va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roque Zaldos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 70, en un 1 contra 1 amb el porter, però Óscar Hernández va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Javier Guamis des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Boquera de cfvista va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Guamis.