Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Granados-De la Torre (433953) - Agualayun CF (1582383) » 443657812: T41/J12/X

Liga 443657812 Información oficial sobre el partido 443657812 en Hattrick

23.11.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / X.2138 (170465)

FC Granados-De la Torre Alineación oficial del equipo 'FC Granados-De la Torre' en el partido 2 - 2 Agualayun CF Alineación oficial del equipo 'Agualayun CF' en el partido
0 - 1 Antonio Calvache (17')
Alejandro Ustariz (34') 1 - 1
Alejandro Ustariz (78') 2 - 1
2 - 2 Pastor Albeiro (83')
FC Granados-De la Torre Alineación oficial del equipo 'FC Granados-De la Torre' en el partido 2 - 2 Agualayun CF Alineación oficial del equipo 'Agualayun CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Granados-De la Torre Alineación oficial del equipo 'FC Granados-De la Torre' en el partido 1 - 2 Agualayun CF Alineación oficial del equipo 'Agualayun CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Granados-De la Torre

Goles Goles

  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): José Ramón Maestro va deixar patent la seva inexperiència al minut 34, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Alejandro Ustariz va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Granados-De.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Granados-De va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Alejandro Ustariz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Alejandro Ustariz del Granados-De ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sergio Almendros s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Després de 60 minuts jugats, Luis Cobos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paulí Alís.

Agualayun CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Agualayun va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luis Omeñaca, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Antonio Calvache que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 164 Minuto 83 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Pastor Albeiro va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Josema Azoca va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Iván Villabaso va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josema Azoca de Agualayun es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Juan Antonio Cana Galindo de Agualayun va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.