Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Helados suzdwik (1430634) - Punto Pelota CF (314470) » 443378339: T41/J4/VIII

Liga 443378339 Información oficial sobre el partido 443378339 en Hattrick

28.09.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VIII.1244 (178787)

Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 1 - 1 Punto Pelota CF Alineación oficial del equipo 'Punto Pelota CF' en el partido
0 - 1 Mihail Călugăru (29')
Dimitar Tzenov (72') 1 - 1
Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 1 - 1 Punto Pelota CF Alineación oficial del equipo 'Punto Pelota CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 1 - 3 Punto Pelota CF Alineación oficial del equipo 'Punto Pelota CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ashaman F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Patryk Zawieyski el va rematar Dimitar Tzenov amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Ashaman van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Mario Las Heras Sáenz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Josu Jon Momotxo de Ashaman va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 44, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Patryk Zawieyski va estar a punt d'empatar per a Ashaman quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marek Must va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Yaqoub Boubbou es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Josu Jon Momotxo.

Punto Pelota CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pelota. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mihail Călugăru xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Vagner Ottesen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Yakov Tyukin va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eusebiu Ţugui, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eusebiu Ţugui va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Vagner Ottesen al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Oskar Sjöing de Pelota va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Policarpo Solleiro de Pelota va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Tommie Wurtz de Pelota va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Victor Desailly va prendre el seu rol al minut 62.