Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ghost Riders In The Sky (1455419) - C.S.K.A deMóstoles (776998) » 443307128: T41/J10/VII

Liga 443307128 Información oficial sobre el partido 443307128 en Hattrick

09.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VII.996 (39032)

C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido 3 - 1 ger_mans Alineación oficial del equipo 'ger_mans' en el partido
Klausjürgen Harinko (34') 1 - 0
Zacarías Chávez (37') 2 - 0
Bernardo Gonçalves Loureiro (38') 3 - 0
3 - 1 Torge Eschenlohr (42')
C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido 3 - 1 ger_mans Alineación oficial del equipo 'ger_mans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido 2 - 1 ger_mans Alineación oficial del equipo 'ger_mans' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. LOS GALACTICOS

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): El jugador Klausjürgen Harinko de GALACTICOS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): GALACTICOS va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Zacarías Chávez la va transformar en el 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Bernardo Gonçalves Loureiro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): GALACTICOS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Klausjürgen Harinko va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Òscar Llinàs.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de GALACTICOS, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Klausjürgen Harinko va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Rejis Grommeck gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Òscar Llinàs va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En André Soutiño ocupà el lloc d'en Giorgio Gardano al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de GALACTICOS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): GALACTICOS va fer una substitució al minut 83. André Soutiño va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Olavi Hang.

ger_mans

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el ger_mans va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Torge Eschenlohr, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Olivio Esmerode va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Torge Eschenlohr ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Torge Eschenlohr hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Olivio Esmerode havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Antonio Gorcoa de ger_mans va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alfonso Lanzas Codina va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Marcos Iduarte de ger_mans va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Roxer San Luis va prendre el seu rol al minut 43.